BOSS MARINE MR1004

Audio Marine pojačalo
400W
Izlaz: 4 kanala
Snaga 4 Ω 50 W x 4 ;
Snaga 2 Ω 100 x š x 4
Dimenzije 7-3/4″ x 9″ x 2″ (197x229x51 mm)
Otporan na vremenske uvjete
-10%
159,27 €
143,34 €
 Plaćanje karticama na rate
Šifra:  MR1004
BOSS MARINE MR1004
159,27 €
10%

143,34 €

Opis

2 Ohm stabilan

Najniža impedancija koju prihvaća ovo pojačalo je 2 ohma. Pojačala koja su stabilna na 2 ohma proizvode više snage što rezultira većom glasnoćom. Ovo pojačalo može udobno napajati zvučnike ili subwoofere sa svim kanalima koji se koriste pri opterećenju od 2 ohma.

Klasa A/B

Pojačala klase A/B odavno su poznata po svojoj sposobnosti da proizvedu zvuk izvrsne kvalitete, dok su učinkovitija od čistih pojačala klase A. Razvili smo specifičan linearni sklop koji dodatno smanjuje izobličenje dok povećava kvalitetu zvuka i izlaznu snagu.

Potpuno marinizirani izraz je koji koristimo za naše proizvode za brodove i vanjsku upotrebu koji su otporni na vremenske uvjete. Integriramo visokotehnološke, najsuvremenije hidroizolacijske materijale plus posebne UV premaze za plastične površine, obložene tiskane ploče i spojeve kako bismo zaštitili proizvod od oštrih vanjskih elemenata i odoljeli koroziji.

Ulazi visoke i niske razine

Pojačalo s ulazima visoke i niske razine pruža fleksibilnost dopuštajući vam da izgradite audio sustav koristeći gotovo bilo koju standardnu ​​tvorničku ili naknadnu jedinicu izvora. Ulazi visoke razine (razina zvučnika) prihvaćaju signal iz zvučnika, dok ulazi niske razine (RCA) prihvaćaju signal iz izlaza pretpojačala izvorne jedinice.

Zaštita

Ako se pojačalo pregrije, toplinski zaštitni krug isključuje pojačalo i dopušta mu da se ohladi prije nego što ga ponovno uključi. Ako zvučnik pokvari što uzrokuje kratki spoj, zaštitni krug će automatski prekinuti izlaz i ostati u tom stanju dok se kratki spoj ne riješi. Ove sigurnosne značajke daju vam mir znajući da pojačalo neprestano prati uvjete kako bi se zaštitilo.

 
Kontrola promjenjivog pojačanja

Kontrola promjenjivog pojačanja omogućuje vam balansiranje izlaza pojačala sa zvučnicima ili subwooferi koje pojačalo pokreće. Preveliko pojačanje dovest će do izobličenja, a premalo do isjecanja.
 
Sadržaj paketa proizvoda:
  • pojačalo
  • kit za ugradnju
  • dokumentacija

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više