BOSS MARINE MR105-10

Audio Marine subwoofer 10″, 1000 W, 4 Ω
Gumeni okvir
Konus od polipropilena
1000W Peak, (max 500W RMS snage)
Woofer veličine 10 incha, single 4 Ohm voice coil
88 dB osjetljivost
43Hz rezonantna frekvencija
Montaža dubina 4-1/8″ (105 mm)
-10%
172,54 €
155,29 €
 Plaćanje karticama na rate
Šifra:  MR105
BOSS MARINE MR105-10
172,54 €
10%

155,29 €

Opis

 Fully Marinized

Fully Marinized je pojam koji koristimo za naše Marine i Outdoor proizvode koji su vodootporni. Integrirali smo visokokvalitetne vodonepropusne materijale plus specijalne UV premaze za plastične površine, specijalne premaze za zaštitu električnih sklopova i elemenata da bi zaštitili proizvode od teških vremenskih utjecaja i korozije.

Otvoreno kučište
Ovaj subwoofer će raditi odlično u otvorenom kućištu. Otvoreno kućište je lako uočljivo radi otvora. Ovo kućište će biti veće od zatvorenog kućišta i također ima veći SPL izlaz, rezultirajući osjećanju basa u prsima sa autoritetom. Za propisno podešavanje i optimalnu izvedbu, savjetujemo korištenje pojačala sa pod zvučnim filterom.

Zatvoreno kučište
Ovaj subwoofer će raditi dobro u zatvorenom kućištu koje će dati solidan, čvrst bas. Možete kupiti gotovo kućište ili ga izraditi sami, kako bi odgovaralo vašim potrebama prilikom ugradnje. Zatvoreno kućište je relativno jednostavno za izraditi i najmanje je kućište za koje je subwoofer dizajniran.

Jednostruka zvučna zavojnica
Subwoofer s jednostrukom zvučnom zavojnicom može biti pojačan odgovarajućim pojačalom ili se može kombinirati s više subwoofer-a s jednostrukom zvučnom zavojnicom da bi se postigle različite impendancije koje odgovaraju vašim željama. Subwooferi sa jednostrukom zvučnom zavojnicom su generalno idealni za niske ili srednje jake primjene.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više