• Nema na stanju
  • Nema na stanju
  • Nema na stanju
  • Nema na stanju
  • Nema na stanju
  • Nema na stanju
  • Nema na stanju
  • Nema na stanju
  • Nema na stanju

Minn Kota Riptide Terrova iPilot 112 LB 87 221cm LINK električni vanbrodski motori

Šifra:   1363737
Model: Riptide Terrova 112 lb.-bez FP-i-Pilot-87
Za upotrebu u: Slanoj vodi
Mjesto montaže: Pramčani nosač
Stil motora: Električno upravljanje
Maksimalni potisak: 112 lbs.
Napon: 36 V
Duljina osovine: 87
Stil nožne pedale: Nije uključeno
Automatsko / zaustavljanje postavljanja: Ne
Obrezivanje snage: Ne
Servo upravljač: Da
Pomoć pri podizanju: Ne
Pramčana straža: Ne
Bežični daljinski: Da
Ugrađeni sonar: Ne
i-Pilot Link GPS: Da
i-Pilot GPS: Ne
Autopilot: Da
Kopilot: Ne
Brzine: Varijabilna
Digitalni maksimizator: Da
Mjerač baterije: Da
Jamstvo: Dvogodišnje jamstvo
-10%
4.400,00 €
3.960,00 €
 Plaćanje karticama na rate

Opis

i-Pilot® Link™ integrirani GPS sustav za trolling: i-Pilot® Link™ vam daje neviđenu kontrolu nad vašim plovilom, povezivanje vašeg motora za panulu s vašom Humminbird® tražilicom za ribu. Upravljajte svojim motorom za trolling pomoću Linkovog daljinskog upravljača u boji osjetljivog na dodir ili Humminbirda. Možete postaviti Spot-Locks, snimati staze, pratiti konture dubine, automatski navigirati do svojih omiljenih točaka, kontrolirati brzinu i upravljanje i još mnogo toga.

Spot-Lock s Jog-om: Spot-Lock će vas držati na mjestu s GPS preciznošću bez premca. Dostupan na i-Pilot GPS sustavu koji je unaprijed instaliran, Spot-Lock vam daje snagu da ostanete na vrhu bilo kojeg produktivnog mjesta za ribolov, bez dodirivanja vašeg motora za trolling. Uz uključeni senzor smjera, možete koristiti Jog za pomicanje svoje lokacije Spot-Lock pet stopa u bilo kojem smjeru. Aktivirajte Spot-Lock s i-Pilot daljinskog upravljača ili Humminbird tražilice za ribe.

AutoPilot™: Automatski upravljajte svojim brodom u bilo kojem smjeru koji odaberete. Samo usmjerite glavu svog motora u smjeru u kojem želite putovati, aktivirajte AutoPilot™ i vaš motor će vas automatski držati na tom smjeru, čak i ispravljajući vjetar, valove i struju.

Push-to-Test mjerač baterije: pritisnite gumb da dobijete trenutačno očitanje "stupnja napunjenosti".

Napredna zaštita od korozije: Riptide® kućišta donje jedinice motora su pjeskarena, zatim obložena aluminijem kako bi se spriječila oksidacija i hrđanje. Zatim završni sloj praškaste boje koji pruža vrhunsku zaštitu.

Digital Maximizer™: Omogućuje do 5 puta dulje vrijeme rada s jednim punjenjem baterije. Ovi motori za trolling s promjenjivom brzinom omogućuju vam da odaberete svoju točnu brzinu i isporučuju samo onoliko snage koliko vam je potrebno, pomažući vam u očuvanju baterije za cjelodnevni ribolov.

Weedless Wedge™ 2 rekvizit: s oštricama zakrenutim unatrag za prolazak kroz sve bez sjeckanja i sjeckanja koje troši bateriju, Weedless Wedge™ 2 jedan je od najpouzdanijih rekvizita u ribolovu.

Neuništiva kompozitna osovina — doživotno zajamčena: Srž vašeg Minn Kota motora za trolling je neuništiva kompozitna osovina. To je ekskluziva Minn Kota, a mi za to jamčimo doživotno.

Kompatibilnost mobilne aplikacije: upravljajte i-Pilotom izravno s vašeg Apple® ili Android™ uređaja pomoću naše mobilne aplikacije. Dobivate brzo upravljanje brzinom, upravljanjem, Spot-Lock i Advanced AutoPilot — plus mogućnost ažuriranja softvera i-Pilot.

Hladna, tiha snaga: svaka donja jedinica Minn Kota radi hladna kako bi se produžio vijek trajanja trolling motora i ostaje tiha.


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više