Nosači za solarne panele Ultimatron

Krovni nosači solarnih panela osiguravaju pravu visinu između solarne ploče i površine, omogućuju solarnoj ploči pravilan protok zraka za dobru disipaciju topline, osiguravajući da vaša ploča ostane u dobroj izvedbi.
Nosači za montažu solarnih panela, ABS kutni nosač solarnog panela bez bušenja, nosač kutnog nosača 100w i više za krovove kamp prikolica, karavana, vozila, kampera, šupa, palube čamaca . . .
Boja: bijela
Izrađen od ABS inženjerske plastike visoke čvrstoće, otporne na UV zračenje i ekološki prihvatljive, koja može zaštititi solarnu ploču od oštećenja.
Koristi se kao vjetrobran, njezini rubovi i četiri kuta mogu zaštititi solarnu ploču od oštećenja.
Može se koristiti s bilo kojim solarnim panelom s aluminijskim okvirom čija je stranica duljine 30 cm ili dulja. Izvrstan za velike solarne ploče od 100 W i više.
Nije potrebno bušenje, sve dok je zalijepljeno brtvilom (brtvilo nije uključeno).
Ako želite veću stabilnost, možete izbušiti rupe u pripremljenim rupama sa strane i pričvrstiti nosač solarne ploče vijcima.
ABS kutni nosači za ugradnju (4kom), kućište uvodnice za solarni kabel (1kom) unaprijed sastavljeno s 2 glave za pričvršćivanje kabela i 2 gumene brtve.
-10%
27,00 €
24,30 €
 Plaćanje karticama na rate
Šifra:  3352
Nosači za solarne panele Ultimatron
27,00 €
10%

24,30 €

Opis

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više