PLAĆANJE I DOSTAVA

NAĆINI PLAČANJA 

  • Općom uplatnicom ili virmanom 
  • Pouzećem gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama (Maestro, MasterCard)
 

 

PLAĆANJE

Naručenu robu moguće je platiti: Općom uplatom, virmanom, pouzećem.

Izborom plaćanja putem opće uplatnice ili pouzećem, po završetku narudžbe e-mailom ćemo Vam poslati ponudu. Ponudu možete platiti prema prethodno izabranom načinu plaćanja. Ukoliko je izvršena uplata, Aquamarine nautic & fishing shop ne raspolaže naručenim proizvodom zbog nedostatka robe na skladištu, kupac će u primjerenom roku biti obaviješten, te će Aquamarine nautic shop izvršiti povrat uplaćenih novčanih sredstava. U slučaju gore navedene uplate, kupac odgovara i snosi rizik za točnost i istinitost dostavljenih podataka s obzirom na to da će Aquamarine nautic & fishing  shop izvršiti povrat sredstava sukladno dostavljenim podacima.

Kod izbora modela plaćanja općom uplatnicom/virmanom, robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od kupnje.

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

 DOSTAVA

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave.

Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe koju je odabrao Aquamarine nautic & fishing shop. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.

 VRIJEME DOSTAVE

Sve narudžbe dostavljaju se od ponedjeljka do petka između 08:00 i 16:00 sati.

Maksimalno vrijeme dostave je 3 radna dana ili 72 h, osim za otoke, od trenutka zaprimljene narudžbe ili uplate, prema izabranom modelu plaćanja. Dostava na otoke se vrši sukladno rasporedu dostavne službe, te može trajati duže od gore navedenog. 

Za narudžbe primljene do 11 sati radnim danom, a kod kojih se plaćanje vrši nekom od ponuđenih debitnih ili kreditnih kartica ili kod kojih se plaćanje vrši pouzećem, naručenu robu isti dan predajemo dostavnoj službi. U slučaju primitka narudžbe nakon 11 sati radnim danom, naručenu robu predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

U slučaju plaćanja općom uplatnicom ili virmanom, narudžbu šaljemo po primitku potvrde uplate. Za e-mailom/faksom zaprimljenu potvrdu uplate do 11 sati radnim danom, naručenu robu isti dan predajemo dostavnoj službi. U slučaju primitka potvrde uplate nakon 11 sati radnim danom, naručenu robu predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

Obvezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

 


CIJENA DOSTAVE

Cijena dostave iznosi: 5,00 € za vrijednost narudžbe do 45,00 eura

BESPLATNA dostava je za sve narudžbe iznad 46,00€.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

 


NEUSPJELA DOSTAVA/NEPOZNATA ADRESA

U slučaju da u vrijeme dogovorene dostave niste kod kuće, dostavljač će vas nazvati i s vama dogovoriti novi termin dostave.

Molimo vas da nam najavite na +385 99 494 2723 ,

ako niste u mogućnosti zaprimiti narudžbu prema ranijem odabiru termina. Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavljač će pokušati stupiti u kontakt s primateljem i dogovoriti vrijeme i eventualno drugu adresu za dostavu.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u Aquamarine nautic & fishing shop, a kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđena sljedeća mogućnost:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca e-mailom/telefonom, ponovo dostavi na adresu kupca odnosno primatelja
  • da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca e-mailom/telefonom, ponovo dostavi na drugu adresu kupca odnosno primatelja.

Ukoliko kupac u roku od 3 dana ne odgovori na upućeni mu e-mail i odabere jednu od ponuđenih mogućnosti, smatrati će se da je odustao od kupnje.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, Aquamarine nautic & fishing shop ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

 Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se