REKLAMACIJA I POVRAT

PISANI PRIGOVOR
 
U slučaju da je kupac iz bilo kojeg razloga nezadovoljan može uputiti pisani prigovor u zakonskom roku od 14 dana od primitka pošiljke,
e-mailom na: info@aqua-marine.hr,
poštom na adresu: Aquamarine nautic & fishing shop Rudarska 8 (52220) Labin,
ili putem mobilnog telefona na: +385 99 494 2723
 
Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:
  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja
 
Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju kupac ima prigovor, u prigovoru se mole kupci da navedu broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime.
Aquamarine nautic & fishing shop će potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja te odgovoriti u roku određenom Zakonom o zaštiti potrošača.
 
U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod. 
 
Aquamarine nautic & fishing shop će prihvatiti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.  
 
Robu će preuzeti Aquamarine nautic & fishing shop ili njegov ugovorni logistički partner, na adresi na koju je bila isporučena ili na drugoj adresi, prema prethodnom dogovoru s kupcem.
 
Kupac je dužan robu predati Aquamarine nautic & fishing shop bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je uputio svoju odluku o jednostranom raskidu ugovora. Kupac može robu sam vratiti na adresu Aquamarine nautic & fishing shop o svom trošku, o čemu treba prethodno obavijestiti trgovačko društvo Aquamarine nautic & fishing shop.

Odgovornost za materijalne nedostatke će se rješavati sukladno Zakonu o obveznim odnosima.
 
 

 
POVRAT UPLAĆENOG IZNOSA
 
Aquamarine nautic & fishing shop se obvezuje izvršiti povrat novca koji je  primio, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je roba vraćena ili nakon što je dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. U slučaju da kupac pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove za povrat.
 
 
 


 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se